5811
11:05 1.032018

Василь Брензович висловився про вибух в офісі «ТУКЗ-КМКС»

Політика 2325

Василь Брензович, голова ГО «ТУКЗ-КМКС» прокоментував ситуацію з нещодавнім вибухом в центральному офісі організації у місті Ужгород. У своєму інтерв’ю кореспонденту телеканалу М1 політик наголосив, що він розцінює цей інцидент не як підпал, а конкретний терористичний акт.

p_197126_1_slidertop2

«Якщо хтось на той момент перебував би в офісі, до прикладу охоронець, якого ми планували найняти після попереднього підпалу офісу на початку лютого, то його життя опинилося б у небезпеці. Цей вибух – нове явище в історії Закарпаття, адже протягом останніх десятиліть не було жодного такого випадку проти центральних представництв будь-якої з національних меншин», – зауважив Василь Брензович.

Пан Брензович, розповів, що до такого нападу в першу чергу призвела відкрита антиугорська кампанія, яка протягом останнього року діє в українських засобах масової інформації. З іншого боку, владні органи закривали очі на дії радикалів, адже вони неодноразово проводили незаконні акції проти угорців Закарпаття.

Варто додати, що прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан запропонував свою допомогу у відновленні будівлі організації. У свою чергу, Василь Брензович подякував за підтримку, яку уряд Угорщини завжди надає Закарпаттю.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах