8722
17:28 25.042019

В Мукачеві відбулась чергова 56 сесія Мукачівської міської ради. ФОТО

Політика 3133

Сьогодні в Мукачеві відбулось засідання чергової 56 сесії Мукачівської міської ради.

На розгляді обранців було 31 рішення, які стосувались земельних питань, порядку зарахування дітей до 1-го класу закладів загальної середньої освіти, оренди приміщень юридичними особами, внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей. Також затвердили депутати і Кодекс етичної поведінки посадових осіб та інших працівників виконавчих органів Мукачівської міської ради, посадових осіб та інших працівників підприємств, установ, закладів, що перебувають у комунальній власності міста.

У місті над Латорицею стало більше громадян, яким присвоєне звання “Почесний громадянин міста Мукачева”. Від сьогодні відповідний статус отримали Ленд’єл Золтан Золтанович та Липка Михайло Володимирович.

Крім цього, в місті створено комунальне некомерційне підприємство «Агенція розвитку» Мукачівської міської ради. Як йдеться в Статуті організації, Агенція розвитку створена з метою реалізації комплексної стратегії міського транспорту та просторового розвитку, надання аналітичної, дослідницької, експертної підтримки цьому процесу, реалізації програм та проектів щодо стратегічного розвитку міста Мукачево, налагодження партнерських відносин з міжнародними організаціями, містами і країнами з метою залучення кращого іноземного та українського досвіду, знань, ресурсів для реалізації та фінансування цих програм та проектів.

З детальним переліком прийнятих рішень можна ознайомитись на сайті Мукачівської міської ради.

Станіслав ШУХ

Фото: Олександр САБО

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах