ko.net.ua

У Виноградові провели акцію проти підкупу виборців. ФОТО

Гарного сонячного дня, в неділю, 30 червня, виноградівці провели акцію проти підкупу виборців. Декілька сотень людей у білих майках, із написами: «Зупинимо підкуп» та плакатами й надувними кульками пройшли центральною частиною міста, вигукуючи відповідні гасла, а також: «Слава Україні!» і «Героям Слава!».

Учасниками ходи були здебільшого молоді люди. Одна з них – Чука Каріна, котра розповіла, що представляє громадську організацію «Молодіжне товариство угорської культури Закарпаття», розповіла кореспонденту «Карпатського об’єктива»: «Для мене, як жительки Закарпаття, є дуже важливим майбутнє моєї країни. І важливим етапом нашого розвитку будуть вибори, котрі відбудуться 21 липня. Багато хто з кандидатів хоче здобути перемогу шляхом підкупу. І я сьогодні беру участь у цій акції, аби привернути увагу людей до цього ганебного явища. Щоб вони цього не допустили». За словами дівчини, молоді люди з її організації також планують всіляко поширювати інформацію про сьогоднішню акцію у соціальних мережах та закликати людей не продавати свій голос в жодному разі. Адже майбутнім не торгують!

Також організатори акції розповіли, що за результатами сьогоднішнього зібрання вони мають намір звернутися до правоохоронних органів із вимогою негайно вжити заходів для припинення підкупу.