98
17:53 7.012016

Депутати Ужгородської райради напередодні свята працювали блискавично

Політика 1717

5 січня 2016 року відбулося 5 пленарне засідання 1 сесії Ужгородської районної ради.

1

Цього дня депутати працювали напрочуд швидко та злагоджено. Всього за годину тридцять три присутніх з тридцяти шести депутатів змогли обговорити та проголосувати за дванадцять рекомендованих до розгляду питань.

Під час засідання було проголосовано за зміни до рішення райради від 16.10 2015 року № 634 «Про районну цільову програму «Власний дім» на 2016 – 2020 роки, схему планування території Ужгородського району, раціонального та ефективного використання майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Ужгородського району на 2016 – 2018 роки. Без зайвого затягування часу депутати голосували за питання «Про витрати на утримання ради та її виконавчого апарату на 2016 рік та районний бюджет на 2016 рік в новій редакції, а також було прийнято план роботи районної ради на перше півріччя 2016 року.

Але найважливішим питанням, заради якого прийшли й представники медицини, було затвердження статуту комунального закладу «Ужгородська центральна районна лікарня». Питання було відкрите ще з минулої зустрічі депутатів ужгородського району. Нагадаємо, мова йде про долю близько 265 працівників Ужгородської центральної районної лікарні, які могли би опинитися без роботи. Напередодні Святвечора працівники вищезгаданого закладу вже спокійно можуть готувати наїдки, не хвилюючись за своє майбутнє. Таким чином, у порядку, передбаченому законодавством, буде проведено реєстрацію установчих документів лікарні.

По завершенню робочих питань в сесійну залу завітали колядники, які колядували та щедрували всім присутнім напередодні одного з найбільших свят українців – Різдва Христового.

Марія Кеслер

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах