ko.net.ua

Представлення нового голови Ужгородської райдержадміністрації. Фото

6 грудня, голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко особисто представив нового голову Ужгородської РДА В’ячеслава Дворського. У сесійній залі райради зібралися депутати обласного та районного рівня, голови селищних та сільських рад, ОТГ, представники РДА, громадськості.

У президії були присутні: голова Ужгородської райради Руслан Чорнак, депутати Закарпатської облради – Мирон Помпель та Йожеф Баторі. Керівник апарату ОДА Руслана Натуркач зачитала Розпорядження Президента України від 5 грудня про звільнення Еріки Кинєв з посади голови Ужгородської РДА у зв’язку із закінчення строку повноважень Президента України та призначення Вячеслава Дворського на цю посаду.

Виступаючи перед депутатським корпусом Ужгородської райради, Ігор Бондаренко, користуючись нагодою, привітав обласних та районних обранців з Днем місцевого самоврядування, яке відзначається щороку в Україні 7 грудня. Побажав спільними зусиллями розбудовувати державу європейського зразка та  й надалі працювати на благо територіальних громад, відстоювати їхні запити та інтереси. А новому керівнику Ужгородщини – натхнення і наполегливості у спільній справі розвитку територіальних громад, соціально-економічному відродженню сіл і селищ району.

Довідково: Дворський Вячеслав Миколайович народився 20 липня 1976 року у с.Березники Свалявського району. Закінчив Національний аграрний університет в м.Київ («Економіка підприємства в галузі АПК»), за спеціальністю економіст підприємства. Був депутатом Ужгородської райради VІ скликання. Трудову діяльність розпочав у 1998 році у банківській сфері, з посади економіст відділу до керівника регіонального відділення банку. Не одружений. Дітей не має.

Пресслужба ОДА