ko.net.ua

У Закарпатській області відбуваються вибори до 6 ОТГ

Сьогодні, 22 грудня, у Закарпатті відбуваються вибори до ОТГ у шести районах Закарпаття: Ужгородському, Мукачівському, Берегівському, Іршавському, Великоберезнянському, Свалявському. Окрім цього, у Полянській ОТГ (Свалявський район) відбудуться довибори депутатів, у зв’язку з приєднанням до громади ще одного населеного пункту.

Усі виборчі дільниці відкрились без порушень.

Працівники поліції Закарпатської області спільно зі співробітниками Державної служби з надзвичайних ситуацій забезпечують цілодобову охорону об’єктів.

Загалом на забезпечення публічної безпеки та законності сьогодні, 22 грудня, у день голосування, в регіоні задіяно близько 500 поліцейських.

Поліція працює у координації з іншими органами МВС. У районах розміщено резерви з числа підрозділів роти поліції особливого призначення, патрульної поліції та Національної гвардії.

Завдання правоохоронців – забезпечити безпеку громадян та законність під час виборів.

У разі виявлення порушень виборчого законодавства поліція звертається з проханням – негайно повідомляти на лінію “102” для оперативного реагування та вчасного вирішення питання, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.