13124
12:51 26.012022

У Виноградові відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Політика 8668

У Виноградівській міській раді відбулось засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено понад 20 питань порядку денного.

Таким чином, членами виконавчого комітету розглянуто питання щодо організації безоплатного харчування в закладах освіти Виноградівської міської територіальної громади на 2022 рік учням пільгової категорії; впровадження на території громади мережі стаціонарних технічних засобів фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення дорожнього руху в автоматичному режимі.

Також на засіданні було проголосовано за нові тарифи на послуги з поводження з твердими побутовими відходами, створення Координаційної ради у справах дітей та затвердження Положення, надано дозвіл на видалення і обрізування зелених насаджень та ін.

Під час розгляду та обговорення питань порядку денного представниками структурних підрозділів міської ради та комунальних установ надані вичерпні відповіді на запитання членів виконкому.

Додатково старостами населених пунктів звернуто увагу на стан підсипки доріг місцевого значення обслуговуючою організацією ТОВ «ШБУ-77» у зимовий період. Враховуючи зауваження щодо даного питання, вирішено від імені виконавчого комітету звернутися до ШБУ з пропозицією налагодження чіткого контролю за виконанням робіт по утриманню доріг у зимовий період на території населених пунктів нашої громади.

Про це повідомляє Виноградівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах