14257
13:46 22.122022

Депутати Білківської сільради збирались на сесію

Політика 8129

Двадцять першого грудня відбулась чергова двадцята сесія сільської восьмого скликання. На самому початку на депутатів та учасників сесії чекав приємний сюрприз. Вони мали чудову нагоду насолодитися новорічно-різдвяними виступами зразкового дитячого ансамблю «Дзвіночок» під керівництвом Ірини Паньканинець та вихованців і викладачів Білківської дитячої школи мистецтв, яку очолює Лариса Петер. Це вкотре доводить, що наша громада багата на таланти.

Порядок денний сесії складався з десятка питань. Провів засідання Білківський сільський голова Василь Зейкан. Проекти рішень попередньо добре опрацювали на засіданні постійних депутатських комісій сільради, то ж сесія пройшла без жвавих дискусій.

Затвердили низку бюджетних програм, зокрема ті, що стосуються профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки та порядку на території громади. Прийнято рішення щодо структури і чисельності працівників сільської ради та умов оплати праці сільського голови на наступний рік. Одне рішення стосувалося врегулювання конфлікту інтересів.

Депутати погодили план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів сільради, а також підтримали проекти рішень щодо встановлення батьківської плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, організації харчування учнів пільгової категорії у закладах загальної середньої освіти сільради на наступний рік. Встановлено і плату за навчання в дитячих школах мистецтв, які знаходяться на території громади.

На цій сесії депутати проголосували і за бюджет громади на наступний рік, а також за звернення щодо збереження кластерної Іршавської міської лікарні, яка раніше була районною.

Серед доповідачів були секретар сільської ради Аліна Шатохіна, начальник фінансового відділу сільради Лариса Горзов, начальник відділу матеріально-технічного забезпечення – головний бухгалтер сільради Наталія Савко, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту сільради Ірина Паньканинець.

На завершення сесії сільський голова привітав усіх із новорічно-різдвяними святами та побажав усього найкращого.

Про це інформує Білківська сільська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах