14456
16:22 17.022023

У Берегові відбулося чергове засідання міської ради

Політика 11727

Проведено засідання 25 сесії Берегівської міської ради Закарпатської області VIII скликання.

Перед початком розгляду порядку денного до присутніх у залі звернувся командир військової частини Сергій Лебідь та подякував міській радій і депутатам зокрема за плідну роботу в контексті підтримки підрозділів ЗСУ. Також командир у знак вдячності за допомогу військовослужбовцям вручив символічний шеврон нашого батальйону територіальної оборони.

Опісля заслухано звіт керівника Берегівської окружної прокуратури Дениса Гіряка. Цього року одним із актуальних напрямків роботи структури стала незаконна міграція.

Серед проектів рішень порядку денного депутати підтримали звіт про виконання бюджету громади за 2022 р. Так, минуло річ до міської казни надійшло доходів у сумі 442 млн 694 тис. грн. Головним джерелом наповнення бюджету є податок на доходи фізичних осіб (196 млн 097 тис грн).

Також на цій сесії депутати вперше затвердили фінансовий план КНП «Берегівський центр первинної медико-санітарної допомоги Берегівської міської ради» на 2023 р., адже відбувся процес перереєстрації його засновника й ним стала саме міська рада.

Крім того було розглянуто ряд інших важливих питань, які сприяють розвитку нашої громади: про капітальні ремонти доріг, доповнення до програми будівництва ритуальних будинків у старостинських округах, фінансової підтримки комунальних підприємств «Гранд» і «Геолог».

Про це інформує Берегівський міський голова Золтан Бабяк.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах