14478
09:17 1.032023

Відбулося засідання виконкому Білківської сільради

Політика 9911

28 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Білківської сільської ради Закарпатської області, яке провів сільський голова Василь Зейкан.

Насамперед, члени виконкому підтримали 34 звернення жителів громади стосовно надання допомоги на лікування та вирішення соціально-побутових проблем.

Актуальним і важливим залишається перейменування назв площ, вулиць, провулків, які названі в честь радянських і російських діячів. Вирішено провести громадські обговорення, до яких залучити максимальну кількість осіб. Жителі нашої громади можуть вносити пропозиції щодо доцільності перейменувань тієї чи іншої вулиці, рекомендувати обґрунтовані варіанти назв.

Одноголосно було підтримано внесення змін в склад комісій Білківської сільської ради, а саме:

– координаційної ради з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми

– опікунської ради при виконавчому комітеті Білківської сільської ради з питань опіки та піклування над повнолітніми недієздатними та обмежено дієздатними особами

– комісії з питань захисту дитини виконавчого комітету Білківської сільської ради.

Крім того, підтримано рішення про перелік об’єктів та визначення видів суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно-корисних робіт. Затверджено Акт обстеження нежитлової будівлі будинку культури с. Великий Раковець.

На завершення, присутні обговорили проведення робіт з облаштування пам’ятника січовим стрільцям, який знаходиться у присілку Семихатки, де традиційно у березні проводиться мітинг-реквієм, а також було піднято питання організації фестивалю-конкурсу “Воскресни, писанко”.

Про це інформує Центр надання адміністративних послуг Білківської сільської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах