15216
17:15 26.092023

На Закарпатті внесуть зміни до обласного бюджету

Політика 3002

Про це, серед інших профільних питань, сьогодні йшлося на засідання постійної комісії облради з питань бюджету під головуванням Наталії Штефуци.

Зокрема, директор Департаменту фінансів Закарпатської ОВА Петро Лазар повідомив, що зміни пропонується здійснити відповідно до трьох розпоряджень голови Закарпатської ОВ, які було підписано у міжсесійний період.

Зокрема, додаткові кошти заплановано виділити на компенсацію за проживання та комунальні послуги для ВПО, функціонування ситуаційного центру «Безпекове Закарпаття».

Також заплановано виділення коштів на встановлення системи кондиціювання і ремонт приміщень СК «Юність» та ремонт окремих приміщень Академії мистецтв обласної ради.

Разом з тим, члени комісії: Михайло Рівіс, Іван Чубирко, Мирослав Білецький, Василь Юрик, Пейтер Чаба та Олександр Ледида пропонують на сесії затвердити зміни до фінансового плану Комунального підприємства «Закарпатський інформаційно-аналітичний центр» Закарпатської обласної ради на ІІІ, ІV квартали 2023 року та пропоновані головою ОВА зміни до обласних програм стосовно поводження з твердими побутовими відходами, ремонтом житла для ВПО тощо.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах