15278
15:03 18.102023

Відбулося чергове засідання Білківської сільради

Політика 3705

Сімнадцятого жовтня відбулася чергова двадцять шоста сесія Білківської сільради Закарпатської області. Порядок денний складався із понад десяти питань. Провів засідання Білківський сільський голова Василь Зейкан. З окремими проектами рішень ознайомлювала присутніх секретар сільради Аліна Шатохіна.

Новим депутатом сільради став Василь Пасуля замість того, повноваження якого достроково припинені.

Затверджено звіт про виконання бюджету громади за 9 місяців цього року. Внесено й зміни до місцевої казни. Збільшено обсяг бюджету за рахунок додаткової дотації у сумі 285,1 тис. грн. для відшкодування вартості енергоносіїв в установах, в яких проживають внутрішньо переміщені особи. Також здійснено перерозподіл в межах загального обсягу бюджету. Зміни в основному стосувалися поточних та капітальних ремонтів у закладах освіти й культури, які фінансуються з бюджету громади.

Затверджено оновлений перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП сільради, а також низку програм, що стосуються наступних питань: підвищення якості обслуговування платників та вдосконалення обліку надходжень до бюджетів усіх рівнів у Центрі обслуговування платників Іршавської ДПІ; попередження надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної безпеки на території громади.

Білківську загальноосвітню школу І ступеня (присілок Новоселиця) вилучено з оперативного управління відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту сільради і передано її на праві господарського відання на баланс комунального підприємства «Добробут».

Заслухано депутатське звернення Олександра Цогли з приводу ремонту дороги обласного значення при в’їзді в Малий Раковець. З цього приводу буде направлено запити у відповідні інстанції для позитивного вирішення питання. В межах повноважень долучиться сільрада.

Розглянуто низку земельних питань та прийнято відповідні рішення.

Серед доповідачів були начальник фінвідділу сільради Лариса Горзов, начальник відділу фінансово-господарського забезпечення – головний бухгалтер сільради Наталія Савко, керівник ЦНАПу сільради Сергій Жидик, начальник відділу земельних відносин та екології сільради Микола Кудрей й інші.

Про це повідомляє Білківська сільська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах