15822
13:58 2.052024

В Ужгороді відбулося позачергове засідання сесії міськради

Політика 4291

У четвер, 2 травня, відбулося позачергове засідання сесії Ужгородської міської ради. В сесійній залі зареєструвалося 23 депутати. На порядку денному було кілька питань. Серед головних – надання коштів субвенції з міського бюджету для закінчення капремонту ТЦК, а також зміни до Програми фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги та їх розвиток у місті Ужгород на 2024 – 2026 роки.

Тож після спільного засідання депутатських комісій, міські обранці перейшли до розгляду порядку денного.

Найперше – підтримали проєкт рішення Про передачу коштів іншої субвенції з бюджету Ужгородської міської територіальної громади до обласного бюджету Закарпатської області у 2024 році. Йдеться про 10 млн грн з міського бюджету, які будуть направлені, як фінансова допомога для закінчення капремонту ТЦК.

Ще одним рішенням підтримали заклади первинного, вторинного рівня медичної допомоги у місті Ужгород. Мова про виплату працівникам невикористаних відпусток, а також різного роду компенсацій передбачених чинним законодавством. Загалом на це потрібно 31 млн грн. Частину, а саме 10 млн грн, виділили з міського бюджету.

Відтак проголосували за зміни до бюджету Ужгородської міської територіальної громади на 2024 рік.

На завершення засідання хвилиною мовчання вшанували всіх військових, які віддали своє життя за свободу та незалежність України.

Христина БІКЛЯН

Відео – Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах