16306
11:40 17.092024

У Білківській сільраді відбулась позачергова сесія

Політика 524

Шістнадцятого вересня депутати збирались на позачергову 33 сесію Білківській сільської ради Закарпатської громади VIII скликання.

Провів її Білківський сільський голова Василь Зейкан. Порядок денний складався всього з трьох питань.

Встановлено розмір кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва у цьому році на стадії розроблення проектної документації. Внесено зміни до Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед територіальною громадою сільради, здійснення представницьких та інших заходів на 2022-2025 роки. Зокрема, йдеться про виготовлення облікової документації на об’єкт культурної спадщини, пам’яток археології місцевого значення. Насамперед це стосується Білківського городища. Також внесено зміни до сільського бюджету. До прикладу, на сесії спрямовано 500 тисяч гривень обласному бюджету для співфінансування придбання шкільного автобуса для Великораковецького ліцею. Сільський бюджет отримав 200 тисяч гривень цільових коштів з обласного бюджету на природоохоронні заходи, а саме: закупівлю сміттєвих баків.

З окремими проектами рішень ознайомлювала секретар сільради – секретар виконкому Аліна Шатохіна. Серед доповідачів були начальник фінвідділу сільради Лариса Горзов, начальник фінансово-господарського забезпечення – головний бухгалтер сільради Наталія Савко.

Про це інформує Білківська сільська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах