16303
09:22 17.092024

В Іршаві відбулася чергова сесія міської ради

Політика 512

12 вересня в Іршавській міській раді Закарпатської області відбулось чергове засідання 38 сесії VIII скликання під головуванням міського голови Віктора Симканинця. Всі питання порядку денного, включаючи земельні, напередодні сесії розглядалися на постійних комісіях міської ради.

Загалом на І пленарному засіданні було винесено на розгляд 150 проектів. Депутати внесли зміни до рішення «Про бюджет Іршавської міської територіальної громади на 2024 рік» та міських Програм, що стосувались покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, фінансового забезпечення проведення природоохоронних заходів, заходів з відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річок, захисту земель від паводкових вод річки Іршавка та річки Синявка, робіт з очистки русел річки Синявка та річки Іршавка, потічків і прилеглих кюветів від намулу та сміття, озеленення територіальної громади, викошування амброзії полинолистої, борщівника Сосновського, інших шкідливих для здоров’я рослин на території Іршавської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердили нову програму розвитку та функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя в Іршавській міській територіальній громаді на 2024-2027 роки та звіти про виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств міської ради за І півріччя та зміни до них на 2024 рік, розглянули проекти детальних планів та схвалили тексти Меморандумів про співпрацю з громадськими спілками, схвалили проєкт договору про співробітництво Іршавської міської територіальної громади та Кам’янської сільської територіальної громади у формі спільного фінансування (утримання) КНП «Іршавський центр первинної медичної допомоги» та проект договору про співробітництво громад у сфері надання освітніх послуг. Були питання, що стосувались роботи Іршавської міської ради та освітянських питань.

Через велику кількість проектів рішень, деякі питання вирішили розглянути на наступному пленарному засіданні. Засідання 38 сесії не закрили, роботу сесії буде продовжено через якийсь час, про що буде повідомлено.

Про це повідомляє Іршавська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах