16362
13:32 18.102024

Відбулася чергова сесія Берегівської міської ради

Політика 124

Сьогодні відбулося чергове засідання сесії Берегівської міської ради Закарпатської області. Під час засідання були внесені зміни до місцевого бюджету на 2024 рік, ухвалено низку питань щодо регулювання земельних відносин і благоустрою територіальної громади, а також надано дозволи на виготовлення звітів про оцінку нерухомого майна нежитлових будівель.

Заслухано та взято до відома інформацію керівника Берегівської окружної прокуратури Дениса Гіряка щодо правопорушень у Берегівській громаді.

Депутатський корпус також вніс зміни до ряду цільових програм, зокрема, щодо забезпечення мобілізаційної підготовки, покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин і посилення соціального захисту членів сімей учасників та загиблих під час бойових дій.

Затверджено мережу закладів освіти та культури Берегівської територіальної громади на 2024-2025 навчальний рік, яка включає 52 заклади освіти та 4 заклади культури. Також внесено зміни до Програми впровадження молодіжної, сімейної, демографічної та гендерної політики на 2021-2025 роки, а також до Програми благоустрою Берегівської територіальної громади на 2022-2026 роки.

Окрім того, розглянуто низку важливих питань, пов’язаних із сталим функціонуванням органів місцевого самоврядування, життєдіяльністю та розвитком громади.

Про це повідомляє Берегівський міський голова Золтан Бабяк.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах