1893
10:20 6.102016

В Ужгороді відбулася зустріч українських і словацьких експертів з питань водного господарства на прикордонних водах

Політика 1842

rocky-mountain-river1

Відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Словацької Республіки про водне господарство на прикордонних водах, (14.06.1994, м. Братислава), рішень ХІV засідання Українсько-Словацької комісії по прикордонних водах в м. Ужгороді відбулося засідання Заступників Уповноважених Урядів України і Словацької Республіки та експертів Сторін з питань водного господарства на прикордонних водах, повідомила «Карпатському об’єктиву» Державна екологічна інспекція у Закарпатській області.

В робочій зустрічі від Державної екологічної інспекції у Закарпатській області прийняла участь керівник української частини Робочої групи з питань охорони якості прикордонних вод, заступник начальника Державної екологічної інспекції у Закарпатській області Оксана Фенцик.

На засіданні було розглянуто виконання Протоколу ХІV засідання Комісії, питання про співробітництво в частині виконання гідротехнічних робіт за 2016 рік та план робіт на 2017 рік, а також питання про співробітництво в галузі протипаводкового захисту, гідрометеорології та охорони якості прикордонних вод за 2016 рік. Окрему увагу було приділено реалізації міжнародних проектів транскордонного співробітництва на прикордонних територіях спільного інтересу.

Заступники Уповноважених Урядів, керівники та експерти робочих груп Комісії

Учасники засідання Заступників Уповноважених Урядів України і Словацької Республіки та експертів Сторін з питань водного господарства на прикордонних водах узгодили План роботи заступників Уповноважених Урядів, керівників і експертів робочих груп на 2017 рік.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах