2584
14:29 16.122016

Депутати Ужгородської міської ради від КМКС прозвітували про свою роботу за рік

Політика 3638

У п’ятницю, 16 грудня, депутати Ужгородської міської ради від Партії угорців України (КМКС) звітували перед громадськістю.

1

2Першим про свій депутатський рік розповів Золтан Кулін.

«За звітній період Ужгородською міською радою було проведено 8 сесій, в тому числі 19 пленарних засідань, брав участь у 16 з них. В міській раді я був обраний на посаду заступника голови постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту та соціального захисту населення, міжнародних, міжконфесійних відносин та туризму. За звітній період постійною комісією проведено 12 засідань, – зазначив пан Золтан. – Нашим завданням є підтримувати рівень освіти та інфраструктури угорських навчальних закладів міста від дитячих садочків і до університету. Також у наше завдання входило сприяти міжнародним зв’язкам, які допомагають Закарпаттю в цілому та Ужгороду зокрема. Добрий приклад цьому – Східне партнерство, в рамках якого ми відреконструювали Ужгородську угорськомовну гімназію та школу. Наразі готується ще декілька цікавих проектів, щодо підтримки освітніх закладів міста. До прикладу, зараз ведуться перемовини, щодо реконструкції одного із дитячих садків Ужгорода і створення там угорськомовних груп».

3Про виконану роботу розповів також Павло Вереш обраний до Ужгородської міської ради від Ужгородської міської організації «КМКС» Партія угорців України.

«В міській раді я був обраний на посаду секретаря постійної комісії з питань благоустрою, житлово-комунального господарства та приватизації майна комунальної власності. За звітній період комісією було проведено вісім засідань, – розповідає Павло Вереш. – За звітній період мною, як депутатом, підготовлено та направлено до відповідних структурних підрозділів 25 звернень. Відповідно до них та усних доручень відповідним структурним підрозділам та комунальним підприємтвам Ужгородської міської ради забезпечено наступні ініціативи мешканців у межах мікрорайону: відновлено мережу вуличного освітлення на вулицях: Рилєєва, Філатова, Щедріна, Осипенка, Чехова, Котовського, Вишні, Довбуша. Виділено і освоєно кошти на ремонт перехрестя вулиць Котовського та Щедріна. Виготовлено проект капітального ремонту внутрішньо-квартальної території будинків: Щедріна 36/17, Щедріна 38А, Осипенка 16 та Котовського 19». Окрім цього депутат допомагав також у створенні ОСББ будинку Щедріна 38А.

Наприкінці звітування міські обранці подякували своїм виборцям, які є їхніми головними натхненниками у непростій депутатській роботі.

Христина БІКЛЯН

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Екологічна освіта дітей засобами театрального мистецтва та ігрових практик»: навчально-методичний посібник
16:36
У Хустській ТГ проходить Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)
16:15
У Коритнянському ліцеї відкрили благодійну виставку-продаж трьох місцевих художників
15:52
У Мукачеві за 4 місяці зафіксовано майже 4500 порушень правил паркування
15:38
Рідним загиблого на Донеччині прикордонника із Закарпаття вручили державну нагороду
15:21
На Тячівщині затримали наркоторговця: за місцем проживання фігуранта проведено обшук
15:08
238 осіб з інвалідністю скористалися послугами Закарпатської служби зайнятості з початку року
14:56
В Ужгородському ТСЦ МВС призначили нового керівника
14:44
Відбулося засіданні виконкому Білківської сільради
14:13
Учні мукачівської школи зібрали під час екскурсії 5100 гривень на ЗСУ
14:00
Всі новини