4008
12:49 1.062017

Депутати Берегова нагородили угорського консула та затвердили співпрацю з новими містами-побратимами

Політика 2057

Вчора, 31 травня, відбулося чергове засідання 22 сесії Берегівської міської ради VII скликання. В роботі сесії взяли участь 21 депутат. Традиційно, на початку сесії прозвучав гімн України.

IMG_8769

Робота сесії розпочалася із заслухання низки депутатських звернень щодо покращення системи освітлення, водовідведення та проблем каналізаційної системи декількох вулиць міста. Після цього депутати приступили до розгляду питань порядку денного, на який було винесено 87 питань. Більшість з них стосувалися розробки проектів землеустрою, виготовлення технічної документації для встановлення меж ділянок і були погоджені одноголосно та прийняті пакетом.

Одним з перших, депутати погодили рішення нагородити Подякою міської ради Ендре Саліпскі, Генерального консула Угорщини в місті Берегове за його плідну роботу та за сприяння відкриття у місті Берегове численних пам’ятників, оновлення глядацької зали міського Будинку культури та багатогранну благодійну діяльність у зв’язку із завершенням терміну перебування на посаді.

Питання транскордонного співробітництва теж стояло на порядку денному в депутатів Берегівщини, адже два питання стосувалися співпраці міста з новими містами-побратимами – Будапештом (Угорщина) та Кірайгелмецом (Словаччина). Тож, депутати одноголосно погодили підписання договорів з представниками іноземних делегацій.

Під час сесії було заслухано чимало доповідей, серед яких і про виконання міського бюджету за І квартал 2017 року, з якою перед присутніми виступила начальник міського фінансового управління Ольга Андришин. Відтак, народні обранці затвердити звіт про виконання міського бюджету у загальній сумі доходів – 57056,0 тис грн, в тому числі по загальному фонду – 56024,0 тис грн, спеціальному – 1032,0 тис грн, та видатків у загальній сумі – 57208,1 тис грн.

Зокрема, депутатський корпус погодив «Антикорупційну програму Берегівської міської ради на 2017 рік», «Комплексну програму забезпечення державної безпеки в місті Берегові, матеріально-технічного забезпечення Берегівського районного відділу УСБУ в Закарпатській області на 2016-2020 роки» та «Титульний список видатків на розвиток та утримання міста».

Також, депутати визначили розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення об’єктів, що здійснюються за рахунок коштів бюджету міста Берегове в розмірі 5200 грн.

Тож після розгляду та погодження всіх питань порядку денного народні обранці завершили чергове засідання сесії.

Вікторія КОПИНЕЦЬ, фото автора

Відео: Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах