5211
10:24 30.112017

Берегівчани просять міську владу не дозволяти правим спекулювати на іменах їхніх синів, які загинули в АТО

Політика 2441

Родичі загиблих у зоні АТО військовослужбовців із Берегова написали міському голові спільного листа, в якому просять заборонити націоналістичним організаціям проведення масових акцій біля скорботної стели на площі Кошута в Берегові.

p_272055_5_slidertop2

– Зважаючи на провокативні дії різних організацій націоналістичного спрямування та спекуляції на іменах наших покійних синів, просимо вас заборонити проведення будь-яких акцій біля скорботної стели на пл.Кошута, якщо їх організаторами не буде Берегівська міськрада, Берегівська РДА та Берегівська райрада, – йдеться в листі. – Сподіваємося на ваше розуміння та підтримку в цьому питанні.

Звернення, яке рідні загиблих героїв написали в Берегівську міськраду з власної ініціативи, викликане подіями 12 листопада в Берегові, повідомив “Карпатському об’єктиву” прес-центр Закарпатської ОДА.

Тоді праві (більшість із яких – приїжджі з інших областей України) влаштували в місті ходу з ксенофобськими гаслами, підривом петард, киданням димових шашок та зриванням угорської національної символіки.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах