6212
15:20 27.042018

Депутати Ужгородської районної ради зібралися на чергову сесію. ФОТО, ВІДЕО

Політика 4090

Сьогодні, 27 квітня провели двадцять третю сесію Ужгородської районної ради VII скликання. У сесійній залі зібралося 24 народні обранці.

Sequence 02.Still001

Традиційно на початку сесії прозвучав гімн України, після чого президія районної ради привітала всіх колег, які нещодавно відзначали дні народження. Депутати нагородили почесною грамотою Василя Гіді, депутата від фракції «КМКС», з нагоди шістдесятирічного ювілею.

Під час засідання прийняли ряд важливих рішень стосовно галузей медицини, освіти, культури та зміни до бюджету.

Одне з перших питань порядку денного стосувалося реорганізації Ужгородського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги. Так, наразі його перетворять у Комунальне некомерційне підприємство «Ужгородський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради», змінивши при цьому організаційно-правову форму з комунальної організації на комунальне підприємство. Депутати погодили некомерційне підприємство таким, що в подальшому не підлягає приватизації.

Зокрема, депутати Ужгородської районної ради виділили кошти для ремонту автошляхів. Лівія Балог, голова фракції «КМКС» Ужгородської районної ради та голова ГО «ТУКЗ-КМКС» Ужгородського району, розповіла, що проблемну частину дороги біля села Тисауйфалу буде відремонтовано. На це депутати погодили виділити 800 тис. грн, адже цей відрізок автошляху через поганий стан фактично відрізає три населені пункти району від зовнішнього світу. Відтак, ремонтні роботи розпочнуться одразу після розроблення проектно-кошторисної документації.

Одноголосно підтримали й інші винесені на розгляд проекти рішень. Серед них – «Затвердження договорів про передачу коштів іншої субвенції з місцевого бюджету», «Про прийняття майна на баланс», «Про внесення змін до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2018 рік».

Вікторія КОПИНЕЦЬ

ВІДЕО: Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах