7838
08:53 4.122018

Закарпатські депутати розглянуть Програму сприяння участі громадян в управлінні державними справами

Політика 1536

На розгляд депутатів облради вноситься проект рішення «Про Регіональну програму із забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики і вивчення суспільної думки на 2019 – 2021 роки».

Головна мета документу – посилення взаємодії органів виконавчої влади з громадськими інституціями для забезпечення реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами, сприяння утвердженню авторитету області в Україні та за її межами, військово-патріотичне виховання молоді, організація інформаційно-рекламних заходів щодо відбору на військову службу за контрактом до лав Збройних сил України, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Закарпатської облради.

Фінансування заходів Програми здійснюватиметься згідно кошторису за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті. Орієнтовний обсяг коштів на ці цілі – 3285,3 тис грн.

У результаті реалізації Програми буде посилено напрям організації інформаційно-рекламних заходів щодо відбору на військову службу за контрактом до лав Збройних сил України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах