7665
16:48 12.112018

Проектів на суму майже 16 млн євро підготувало Закарпаття в рамках програми транскордонного співробітництва України та Румунії

Політика 2012

Триває конкурсний відбір грантових проектів у рамках Спільної операційної програми «Румунія-Україна 2014-2020». Йдеться про конкурс проектних пропозицій типу HARD (з інфраструктурним компонентом) на загальну суму фінансової підтримки 19,1 мільйонів євро та конкурс для проектних пропозицій типу SOFT (без інфраструктурного компоненту або з інфраструктурним компонентом на суму менше 1 млн євро) на загальну суму фінансової підтримки 17 мільйонів євро.

У встановлені строки Закарпаття подало на конкурс три проектні пропозиції типу HARD на суму понад 8,2 млн євро та 19 проектів типу SOFT на суму понад 7,6 млн євро.

Тематичні напрямки, в яких подано проектні заявки, стосуються розвитку транспорту та інформаційно-комунікаційних технологій, підтримки розвитку системи охорони здоров`я та покращення доступу до послуг, запобігання та боротьби з організованою злочинністю, інституційної співпраці у галузі освіти, збереження і підтримки культурно-історичної спадщини, заходів для запобігання забруднення навколишнього середовища тощо.

Загалом, близько чверті поданих від України проектних пропозицій підготувала Закарпатська область. Долучилися до підготовки заявок понад 60 профільних організацій.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах