6012
18:00 28.032018

Ужгород відвідали гості з Південної Кореї

Політика 1867

Сьогодні в рамках Дня культури Кореї в Ужгороді делегація із Південної Кореї завітала на зустріч із Ужгородським міським головою Богданом Андріївим.

29664674_994851677344043_8045103243388936408_o

Професор, уповноважений делегат із культурно-освітніх заходів у східно-європейському регіоні, керівник проекту World Leaders Camp-2018 в Україні О Сон Гюн розповів про низку лекцій, які він із колегами проводить у різних країнах світу для формування у молоді здорового і позитивного мислення, сьогодні зустрівся також із ужгородськими студентами.

Пан професор розповів про те, що ще якісь півстоліття тому Південна Корея була дуже бідною країною, але завдяки лідерам, об’єднанню всього народу досягла неймовірного прогресу і зараз є однією з провідних економік світу, корейські компанії з виробництва високотехнологічних продуктів є всесвітньовідомими брендами.

О Сон Гюн зазначив, що ще з дитинства, коли більшості не вистачало навіть їжі, запам’ятав Україну, бо в шкільних підручниках ішлося про те, що в цій країні вирощують чудову сільгосппродукцію. Відзначив також нинішні успіхи нашої держави на Зимових Олімпійських іграх, особливо серед паралімпійців, які проходили нещодавно в Південній Кореї.

Професор запросив Богдана Андріїва та його заступників відвідати Південну Корею. Ішлося також про те, що Ужгород може знайти в цій країні місто-побратим і налагодити з ним тісну співпрацю. О Сон Гюн та його колеги також запросили взяти участь у заходах всеукраїнського молодіжного освітньо-культурного проекту World Leaders Camp-2018, який об’єднає 2500 активних молодих людей, керівників навчальних закладів, громадських організацій та представників Республіки Корея, США, Філіппін та інших країн.

Богдан Євстафійович розповів, що кілька років тому він побував у Кореї, відзначив, що у пана професора дуже благородна місія – передавати надзвичайно цікавий досвід розвитку своєї країни, змінювати світогляд молодих людей. Також побажав усім гостям із Південної Кореї приємного перебування в Ужгороді, гарних вражень.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури
15:59
У Закарпатському угорському інституті організували науково-дискусійний захід
14:40
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Завдяки прокуратурі перша на Закарпатті печерна стоянка людей кам'яного віку перебуватиме під охороною
11:18
«Вишиваємо перемогу»: в обласній бібліотеці розпочали вишивати мапу України
10:06
Новий дім для Луганського обласного будинку дитини облаштували на Мукачівщині
09:45
Ужгородку судитимуть за організацію незаконного грального закладу
09:11
Зміни цін на продукти харчування на споживчому ринку області
09:01
МЗС пояснило, як чоловіки за кордоном отримуватимуть консульські послуги після 18 травня
08:30
Всі новини