6015
19:07 28.032018

В Закарпатській ОДА відбулася зустріч із ветеранами-афганцями

Політика 3759

Заступник голови облдержадміністрації Володимир Колесніков 28 березня зустрівся з активом обласних громадських організацій воїнів-інтернаціоналістів.

DSC_0334

Ініціював проведення зустрічі голова Закарпатської територіальної організації української спілки ветеранів Афганістану Віктор Югас для вирішення питань соціального захисту цієї пільгової категорії закарпатців. Воїнів-інтернаціоналістів цікавили питання санаторно-курортного лікування та оздоровлення, фінансова допомога при хворобах, ремонті помешкань, питання пільг на проїзд та паливні матеріали, оформлення документації земельних ділянок, придбання квартир та інші. Крім того йшлося і про організацію святкування ювілейної дати – 30-х роковин виведення військ із Афганістану.

DSC_0339

Відповіді на конкретні питання присутнім афганцям надали представники  структурних підрозділів обласної адміністрації, які також взяли участь у заході: департаменту соціального захисту населення, департаменту охорони здоров’я, департаменту фінансів, а також представники управління містобудування та архітектури, Держгеокадастру, лісового та мисливського господарства, пенсійного фонду.

Представники обласних громадських організацій воїнів-інтернаціоналістів за результатами зустрічі вирішили сформувати деталізований перелік конкретних питань, з яким звертатимуться до Кабінету міністрів, Верховної Ради та обласних депутатів задля підвищення якості соціального захисту учасників війн на території інших держав.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах