6885
22:20 30.072018

Депутати облради цікавляться причинами затримки будівництва об’їзної дороги навколо м.Берегова та ініціюють нову зупинку на перспективному залізничному маршруті Мукачево-Будапешт

Політика 1971

Як уже зазначалось, під час роботи першого пленарного засідання 12 сесії облради депутати подали низку актуальних запитів.

DSC_3557Так, Мікловш Товт у своєму запиті наголосив, що впродовж останнього часу у ЗМІ поширюється інформація про те, що в рамках досягнутих домовленостей між операторами залізниць України та Угорщини є можливим відкриття нового міжнародного залізничного маршруту «Мукачево-Будапешт», де передбачаються дві зупинки на території України – Мукачево і Чоп.

То ж депутат ініціює облаштування на вказаному маршруті ще однієї стратегічно важливої зупинки – на станції Батьово Берегівського району. Оскільки це суттєво покращить туристичну інфраструктуру нашого краю, його інвестиційну привабливість та доступність до туристичних родзинок Берегівського, Виноградівського, Мукачівського та Ужгородського районів.

У запитах від фракції КМКС йдеться про необхідність виділення коштів із обласного бюджету на ремонт культосвітніх закладів: 350 тис грн – для капітального ремонту клубу с. Форнош Мукачівського району, де є проектно-кошторисна документація та експертний звіт, та понад 387 тис грн – для капітального ремонту будинку культури в с.Дюла Виноградівського району.

Згадана депутатська фракція також просить надати вичерпну інформацію щодо причин затримки будівництва об’їзної дороги навколо м.Берегова та с.Астей до МАПП «Лужанка» , а також стосовно виготовлення проектно-кошторисної документації та відведення земельних ділянок на ці цілі.

Депутати підтримали усі запити, як слушні, та скерували у відповідні інстанції для розгляду.

Прес-служба облради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах