7018
13:32 31.082018

Депутати Ужгородської міськради зібралися на позачергову сесію

Політика 1660

У п’ятницю, 31 серпня, відбулося позачергове засідання сесії Ужгородської міської ради. У сесійній залі зареєструвалося 24 депутати.

1

Загалом на порядок денний було винесено чотири питання, які стосувалися минулої сесії, яка відбулася 28 серпня.

Міський голова Богдан Андріїв наклав вето та зупинив дію рішень XXVI сесії VII скликання від 28 серпня 2018 року №1196 «Про зміни до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств міста Ужгород на 2018-2019 роки» та №1198 «Про зміни до бюджету міста на 2018 рік». Депутати вето міського голови не подолали.

2

– Сьогодні я зібрав позачергове засідання сесії Ужгородської міської ради, у зв’язку з критичним зауваженням, яке прозвучало на минулій сесії депутатами Василем Гомонаєм та Віталієм Готрою. Мова про технічну помилку, невідповідність цифр, – пояснив міський голова. – Ми не могли профінансувати бюджетні призначення, тому що ця цифра була неправильною, тож її потрібно було виправити. Мова йшла про підтримку комунального підприємства КП “Авангард”. Зазначалося, що буде виділено 370 тисяч гривень, але озвучено на сесії – 340 тис. Тому на рішення, яке ми проголосували на минулій сесії, я наклав вето. Наразі вето не подолане і сьогодні ми прийняли новий проект рішення зі змінами до бюджету міста на 2018 рік та до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Ужгорода на 2018-2020 роки.

Також на цій сесії депутати проголосували за те, щоб присвоїти звання лауреата «Почесної відзнаки Ужгородської міської ради» у номінації «Громадська діяльність» Єпископу Ужгородському і Закарпатському Варсонофію.

Христина БІКЛЯН

 ВІДЕО: Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах