7758
14:19 19.112018

В Ужгороді обговорять поточний стан децентралізації

Політика 2068

21 листопада 2018 року о 14:00 в конференц-залі Закарпатського Центру розвитку місцевого самоврядування відбудеться круглий стіл на тему «Децентралізація на Закарпатті: без надії сподіватись».

У ході круглого столу його учасники обговорять поточний стан справ навколо реформи місцевого самоврядування в Україні та області зокрема. Також будуть розглянуті можливі подальші сценарії її розвитку, чинники, що гальмують децентралізацію або можуть пришвидшити темпи її впровадження; виклики для місцевих громад й області та способи надолужити згаяні можливості для зростання та розвитку.

До участі в обговоренні запрошуються представники органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади, експерти, науковці, громадські діячі та представники засобів масової інформації. Захід є відкритим до різних думок та позицій, тож участь в ньому може взяти кожен бажаючий.

За додатковою інформацією звертайтеся до Володимира Феськова, радника з питань децентралізації Закарпатського ЦРМС, 0969845887, feskov.v@gmail.com.

Місце: конференц-зал Закарпатського Центру розвитку місцевого самоврядування, вул. Гошовського (Боженка), 2, 4-й поверх.

Час: 14:00.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах