5200
18:42 23.112017

Крайові депутати продовжують вивчати проекти рішень, що пропонуються на розгляд 9 сесії облради

Політика 1807

Сьогодні, 23 листопада своє засідання провела профільна комісія з питань праці, зайнятості та соцзахисту населення, яку очолює Михайло Софілканич.

_DSC0331

У її роботі взяли участь: заступник голови облради Петро Грицик, начальники управлінь, керівники відділів та інших структурних підрозділів ОДА та облради.

Найперше депутати предметно обговорили внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік, які представив директор департаменту фінансів ОДА Петро Лазар та відповів на низку запитань. Серед іншого депутати цікавились станом фінансування Програми «Турбота» щодо посилення соціального захисту громадян на цей рік. Посадовець відповів, що «Турбота» профінансована, однак по тих заявах, які продовжують надходити від краян щодня про надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення, потрібно понад 2 млн гривень.

Водночас він запевнив, що питання про надання допомоги нашим воїнам буде вирішено позитивно.

Відтак члени комісії уважно вивчили та погодили надання одноразової матеріальної допомоги пораненим, травмованим (або одному із членів сімей), а також особам, захворювання яких пов’язано із захистом Батьківщини в рамках Програми «Турбота».

Питання про надання одноразової матеріальної допомоги особам, що постраждали від пожежі, стихійного лиха та підтоплень, перенесено на наступне засідання профільної комісії.

Уважно розглянули депутати листи, що надійшли на адресу постійної комісії, та питання порядку денного 9 сесії облради.

Усі зауваження і пропозиції, висловлені ними в ході роботи, будуть вивчені, опрацьовані. А найцікавіші з них – внесені на розгляд президії обласної ради.

Прес-служба облради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах