8857
16:55 28.052019

Як виконувалася програма інформатизації області на 2016-2018 роки

Політика 2771

Готуючись до 16-ї сесії обласної ради, депутати розглянуть проект рішення «Про результати виконання Програми інформатизації області на 2016 – 2018 роки», підготовлений управлінням ресурсного забезпечення апарату облдержадміністрації.

У пояснювальній записці наголошується, що головним завданням Програми є забезпечення умов для ефективного управління на усіх рівнях виконавчої влади в області.

Тож, за звітній період реалізовано низку завдань у рамках програми. Серед досягнутих результатів – побудова структурованої кабельної системи в апараті облдержадміністрації та інтеграція до неї локальних обчислювальних мереж більшості структурних підрозділів; організація віртуальної приватної мережі за технологією MPLS органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області; впровадження Ір-телефонії, яка дозволила зменшити витрати на послуги телефонії у п’ять разів; впровадження системи електронного документообігу органів державної влади області; розвиток телекомунікаційного середовища органів виконавчої влади області; створення внутрішніх інформаційних ресурсів та баз даних з організацією доступу до них; організація робіт з автоматизації надання адміністративних послуг; забезпечення доступу до публічної інформації, створення реєстру публічної інформації; поступова і планова легалізація програмного забезпечення; забезпечення захисту персональних даних; впровадження антивірусного захисту інформаційних ресурсів в органах державної влади тощо.

У документі йдеться про заплановані та фактичні обсяги фінансування у звітному періоді. Заплановані обсяги та джерела фінансування програми визначені у паспорті програми на 2016-2018 роки й становили 2158,0 тис грн. Фактично на виконання завдань Програми витрачено у звітному періоді – 1994,1 тис грн, інформує прес-служба Закарпатської облради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини