15715
15:55 28.032024

Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою

Політика 2371

Меморандум про співпрацю між Ужгородською міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою підписали напередодні.

Підписання відбулося під час зустрічі з представниками Національного комітету Товариства Червоного Хреста України й Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України в межах здійснення ними моніторингового візиту до міської організації Товариства. Делегатка Міжнародної Федерації Червоного Хреста та Червоного Півмісяця Кетрін Нахомі Ореллана Зуніга доєдналася онлайн.

Заступник міського голови Ужгорода Михайло Маргіта, начальниця відділу інвестицій та взаємодії з фондами і благодійними організаціями управління економічного розвитку міста Юліана Бокоч подякували представникам організації і волонтерам за допомогу переселенцям та вразливим категоріям містянам, що її потребують.

Гості познайомилися з командою міської організації, яку очолює Валентина Митровцій, оглянули приміщення й локації, зокрема, «Банк одягу», Пункт прокату реабілітаційного обладнання, Пункт видачі предметів допомоги, кімнату зустрічі волонтерів і реєстрації бенефіціарів, обговорили нагальні проблеми та шляхи їх вирішення.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах